Пламен Константинов може да преустанови дейността си в националния отбор по волейбол. Събрание на Управителния съвет на БФВ днес ще определи бъдещето на специалиста.

Любомир Ганев за представянето на "лъвовете": Не стигна вяра в собствените възможности

Любомир Ганев за представянето на "лъвовете": Не стигна вяра в собствените възможности

България иска да класира два отбора за Олимпиадата в Токио

Контрактът на Константинов бе до края на Мондиал 2018 и след като тимът ни не успя да се класира за битките от Топ 6 на Апенините, броженията за смяна на наставника на Локомотив (Новосибирск) се засилиха.

Ако подобно съвещание действително се състои днес, то първа и вероятно единствена точка от дневния ред ще бъде именно изборът със или без Пламен Константинов националният отбор да гони олимпийска квота за Игрите в Токио 2020.

Скандалът с либерото Владислав Иванов, напуснал неочаквано лагера на лъвовете дни преди старта на световното, отвори отново темата за твърдия и чепат характер на Гибона и за неумението му да мели брашно с лидерите на тима.

За 4 години и 3 месеца начело на "лъвовете", Гибона записа 35 победи и 43 загуби, като най-доброто постижение на тима в този период е четвъртото място на Европейското първенство в София през 2015 г.

Любо Ганев потвърди, че Симон ще бъде натурализиран

Любо Ганев потвърди, че Симон ще бъде натурализиран

Кубинецът може да заиграе за "лъвовете" след две години