Голяма новина, касаеща националния ни отбор по волейбол, може да долети от далечна Япония през следващия месец. Според няколко независими един от друг източника съществува голяма вероятност Матей Казийски отново да приеме покана и да играе за държавния тим, пише "Тема Спорт".

Голямата звезда на родния волейбол не е бил част от националния отбор от лятото на 2012 година. За последно Казийски игра под ръководството на Радостин Стойчев в олимпийската квалификация за Лондон. След като "лъвовете" се класираха за Игрите обаче, заедно със специалиста обявиха бойкот на статуквото в любимия си спорт. И рязко се разграничиха от ръководството начело с Данчо Лазаров.

Събитията от последния месец обаче няма да направят най-силния ни волейболист безучастен. Посрещачът на ДЖЕЙ Тект може да преосмисли решението си, ако инженера действително бъде свален от власт в средата на януари.

По-важното за 35-годишния волейболист обаче не е просто Лазаров да падне от поста, а статуквото във Българската федерация по волейбол да бъде подменено.

Кьосев: Говорих с Данчо Лазаров, каза, че се е изчерпал

Кьосев: Говорих с Данчо Лазаров, каза, че се е изчерпал

"Какво ми пречи да се кандидатирам за президент?"