Пловдив ще е домакин на мачове от еврошампионата по волейбол за жени догодина. БФВолейбол, в лицето на Любомир Ганев, изтъкна няколко компонента за избора си на града:

"След София, Варна и Русе, които вече бяха домакини на големи волейболни първенства през 2015 и 2018 година, дойде времето и на Пловдив", заяви Ганев.

Любо Ганев: Имаме нужда от герои

Любо Ганев: Имаме нужда от герои

"Надявам се отново момчетата да подходят максимално отговорно"

"Пловдив се утвърди като своеобразна столица на женския ни волейбол благодарение на успехите, които постига Марица. Тук има много фенове, които заслужават и са жадни за волейбол на най-високо ниво. Географското разположение, както и бързата магистрална връзка правят Пловдив много удобен за феновете и от други големи градове и населени места и сме сигурни, че ще видим много такива! Срещнахме огромна готовност за сътрудничество и съвместна работа в лицето на общината и сме им много благодарни за това! Това е ключово при организацията на големи спортни събития!

Сигурни сме, че заедно ще свършим страхотна работа и ще предложим една перфектна организация и гостоприемство, както на всички участниците и официални лица, така и на всички фенове и гости на града!

Европейските първенство по волейбол се радват на огромен медиен интерес и шампионата ще бъде излъчван по телевизии в целия континент и не само! Това е огромна възможност за града и страната ни да получат добра реклама чрез спорта. Така Пловдив и България ще станат още по-разпознаваемо и желано за посещение от туристи място. Всички се надяваме, че до лятото на 2021 година ситуацията с пандемията ще се е подобрила до толкова, че хората да могат да пътуват свободно и да посещават спортни събития. Ще очакваме всички фенове на волейбола в Пловдив, за да превърнем дните на ЕвроВолей 2021 в един истински празник на спорта и града!".

Национална волейболна лига с ясна позиция за нулева толерантност към неспортсменско поведение

Национална волейболна лига с ясна позиция за нулева толерантност към неспортсменско поведение

Централата със становище за скандалите от мача Нефтохимик - Монтана