Хебър (Пазарджик) е първият полуфиналист за Купата на България по волейбол. Новакът в групата на майсторите се справи очаквано бързо с Миньор (Перник) с 3-1 (25-20, 25-20,  23-52, 25-17) и ще спори утре с победителя от сблъсъка между домакина Монтана и Марек Юнион-Ивкони.

Иван Петков:  Това беше най-слабата продукция, която сме правили

Иван Петков: Това беше най-слабата продукция, която сме правили

Специалистът отчете липсата на ключови волейболистки при загубата от Визура

Пазарджиклии показаха известни колебания в края на третия гейм, когато след няколко нескопосани изпълнения ненужно си удължиха задачата. Треньорът Атанас Петров има сериозно над какво да се замисли преди утрешния полуфинал.

От 15:00 часа е най-интересния сблъсък в зала "Младост" в Монтана, който специалистите определят като финал преди финала. В него шампионът Нефтохимик ще играе срещу столичния гранд ЦСКА.

Монтана и Марек-Юнион Ивкони ще се срещнат от 17:45 часа. С голям интерес се очаква дебютът на угандийския национал Катбарт Малинга за дупничани. Програмата ще завърши с друг интригуващ мач, Пирин - Добруджа. Началният му час е предвиден за 20:30.

Утре са двата полуфинала, а в неделя ще бъде определен тимът, който ще наследи Добруджа като носител на Купата на България.

Катбарт Малинга ще дебютира в петък за Марек

Катбарт Малинга ще дебютира в петък за Марек

Угандиецът ще играе в четвъртфинала за Купата в Монтана