Националният отбор на България по волейбол за юноши до 18 г. записа победа и във втората контрола с Гърция преди старта на Балканското първенство - европейска квалификация, на което страната ни е домакин от 12 до 16 януари в спортна зала "Левски София".

Момчетата на Виктор Карагьозов спечелиха с 3:1 (25:13, 25:16, 25:23, 18:25) приятелската среща, за която двамата треньори се споразумяха да се играе до 4 гейма.

Най-резултатен в мача бе Кристиян Титрийски с 18 точки, следван от Виктор Томов, който реализира 17. С най-много точки от съперника завърши Нанопулос - 16.

В първата приятелска среща между България и Гърция, играна ден по-рано отново в зала "Левски София", "лъвовете" победиха 4:0.

Дебютният мач на България от Балканското първенство - европейска квалификация в София е на 12 януари срещу Турция. На 13 януари България среща Румъния. На 15 януари "лъвовете" се изправят срещу Сърбия. На 16 януари е мачът срещу Гърция.

5 лева ще струва дневният билет за Балканското първенство - европейска квалификация по волейбол за юноши до 18 г. от 12 до 16 януари. Билетите ще се продават на място в спортна зала "Левски София". Зрители ще бъдат допускани след предоставяне на зелен сертификат.

Победителят в шампионата ще получи директна квота за Европейското първенство през юли.

Мартин Стоев е №1 при треньорите на подрастващи

Мартин Стоев е №1 при треньорите на подрастващи

Второто негово отличие след това през 2019 година