Старши-треньорът на волейболния Хебър Атанас Петров отдаде на съдийството и липсата на обиграност тригеймовата загуба от ЦСКА:

Резултати и класиране след третия кръг на Суперлигата

Резултати и класиране след третия кръг на Суперлигата

Пет от шестте мача приключиха след три гейма

"Трудно тръгнахме. Като цяло играхме слабо днес. В момента, в който изравнихме играта, в края на втория гейм всяка грешка беше решаваща.

Имаше един наш ас в края гейма при много важен резултат, при който топката беше много вътре, но беше отсъдено за ЦСКА. Това много повлия. Момчетата се изнервиха. Изгубихме гейма може би заради това.

В третия гейм играхме по-равностойно, възползвахме се от техните грешки. Пак достигнахме равен резултат. Мачът завърши с мрежа за ЦСКА, която не беше свирена. Няма да броя тези грешки на съдиите, ако са в началото или средата на геймовете, но когато са в края на гейма, са важни.

Не ни достига обиграност. Не всички състезатели са на нивото, което показват на тренировките. Определено имаме много по-голям потенциал. Отборът е изцяло нов, може би трябва малко повече време. Много е важно как се развиват мачовете. Трябват ни един-два мача за самочувствие, да играем добре, спокойно, както играхме срещу Перник. Имаме серия срещу много силни отбори. Това също влияе", завърши амбициозният наставник.

Снимка 318513

Източник: LAP.bg