Наставникът на ЦСКА Александър Попов беше много афектиран след загубата на неговия отбор в първата полуфинална среща от волейболната Суперлига от Нефтохимик.

Нефтохимик отнесе ЦСКА в първия полуфинал

Нефтохимик отнесе ЦСКА в първия полуфинал

Бургазлии победиха с 3:0

Ето какво сподели той пред репортерите:

"Явно много неща не ни достигнаха, за да вземем третия гейм и да обърнем развоя на мача. Имахме някакви проблясъци в средата на втория гейм и в началото на третия до към средата, но Нефтохимик бяха се адаптирали по-добре към залата. Негативно ни се отрази, дано да не е тежка, контузията на разпределителя ни Владимир Станков, нещо не беше наред с ретината в началото на мача. Разбира се, няма извинение, слабо играхме. Нефтохимик ни надиграха, хубавото е, че е дълга серията и има място за поправка. Задължително утре трябва да играем по-добре".

"Вижте, Бургас ни натиснаха, днес добре посрещахме, но в атака не се справихме и в банални ситуации, в което ни е силата. Днес бяхме припряни и затова казах, че отборът на Нефтохимик малко по-добре се е адаптирал към обстановката. Ние като че ли малко се лутахме в игрището. Направихме две смени, едната принудително, но не се получи, играхме слабо днес категорично. Спортисти сме, цяла година сме тренирали. Тежка е ситуацията ни, имаме още един домакински мач, независимо, че е в Перник. Фалстарт, но дано да намерим верен път и да почнем да трупаме нещо гейм след гейм".

"Публиката на ЦСКА ни помага през годините и отново им благодаря, че дойдоха дори в Перник. Днес е делничен ден и не знам каква е организацията на феновете, но знам, че получаваме подкрепа. Дали са тук, дали в София, в момента се интересува и ще страдат от днешната загуба. От това още повече ни боли. Просто играхме, а когато играеш слабо, дори и срещу Тетевен, няма как да не наведеш глава в един момент".