Треньорът на ЦСКА - Александър Попов коментира победата над Левски с 3:1 във Вечното дерби от 17-ия кръг на Суперлигата.

Специалистът заяви, че "червените" имат своите резерви, но е оптимист за тима.

"Мисля, че се получи волейболния сблъсък, който очаквахме. Имаше интрига не само в последния гейм, а и в останалите, независимо че резултатът не беше интригуващ.

ЦСКА срази Левски в мегадербито на българския волейбол!

ЦСКА срази Левски в мегадербито на българския волейбол!

3:1 за "червените"

Публиката остана доволна, имаше масова посещаемост, не само организираните ултраси, а и останалата част. Беше волейболно шоу, свършихме си работата. В този ред на мисли, и Левски не трябва да съжалява, защото играха добре. Тази зала предразполага и в бъдеще да се случват такива неща. И ние направихме много грешки. Просто в геймовете, в които побеждавахме, водихме по-голяма част от гейма. Имаме своите резерви, разбира се, така че съм оптимист за нашия отбор. Остават ни няколко мача от редовния сезон", коментира Сашо Попов.

Снимка 279972

Източник: LAP.bg

"Да, не сме очаквали след 5 години в тежко положение, да сме първи в редовния сезон и да спечелим поне сребърните медали, ако е вярно, но е много хубаво. Ние си знаехме, че го можем и ни трябват пари, за да реализираме потенциала си. Хубаво е, че в първия момент, в който намерихме пари, започнахме да реализираме потенциала си.

Още малко ще пълним и тази зала за европейските мачове, а и не само ЦСКА, но и софийските отбори. И ние сме готови да направим това при следващо домакинство, въпросът е как се договаряме. За Левски - ЦСКА е лесно да се играе в тази зала, но за други противници ще трябва повече реклама, което също струва пари", каза още наставникът на "червените".