Наставникът на Верея Александър Томаш отдаде поражението от Локомотив Пловдив в 20-ия кръг на неопитността на момчетата си. Те загубиха с гол в последната възможна секунда след грешка в отбраната.

"Това е грешка на неопитност, на мъдростта. За да достигнем до мъдрост, трябва да си опитен, а за да си опитен, трябва да допуснеш много грешки. Локомотив има много опит, възползва се от една грешка и спечели", заяви Томаш пред "Диема". Той сподели и от какво не е доволен от играта на тима си.

"Ако трябва да съм по-искрен, не съм доволен от играта ни преди почивката, след нея се получиха. Като цяло, искам отборът ми да изглежда по различен начин. Убеден съм, че ще се случи, защото работим вече шест месеца заедно. Само мъдрост ни липсваше", заяви още треньорът и продължи.

"Най-лесно е да излезем от тази ситуация с победа. Трудно се постига това обаче. Важното е, че момчетата израстват, след почивката стояхме добре тактически на терена. Във фаза атака трябва да работим още много, по-доволен съм от представянето в защита преди почивката", заяви Томаш.

Ераносян: Имахме огромен късмет срещу Верея

Ераносян: Радвайте се, че Христо Крушарски се занимава с футбол

"Разполагаме с равностойна група футболисти"