Старши треньорът на Верея Небойша Лекич коментира загубата от Етър с 0:1 у дома тази вечер. Наставникът разкри, че с ръководството на заралии вече обсъждат зимната селекция, която ще бъде съсредоточена върху атаката на отбора.

Етър победи Верея с 1:0 като гост

Фло Боджадж спаси Етър в Стара Загора и донесе ценни три точки за "виолетовите" в Първа лига

Късен гол беляза срещата

"Когато си загубил, е тежко. Имахме проблеми в защита в предишните срещи. Играхме с трима централни защитници в този мач, имахме ситуации, но ги пропуснахме. Падна гол в нашата врата и не съумяхме да променим резултата.

През първото полувреме играхме добре, през втората част имахме добри контаатаки, играхме добре срещу съперника, но допуснахме гол.

Вушурович е играл като нападател, затова днес игра напред. До контузията на Здравко Илиев играхме добре, направихме и ситуации. Не вярвам да е тежка травмата му. Дино Мартинович не съумя да се разпише, но ако беше вкарал нещата щяха да са други.

Нямаме психически проблеми, търсим решение, тренираме добре, но при загуби е тежко. Клубът търси решение, предстои ни селекция, ако има подходящи играчи за атаката, ще се опитаме да ги привлечем", коментира Лекич.