Старши треньорът на Верея Людмил Киров остана много доволен от представянето на своите футболисти, въпреки загубата от Лудогорец с 1:2 тази вечер.

"Лъвовете" водеха с 1:0 до 78-ата минута, но допуснаха два гола в рамките на едва четири минути.

Лудогорец победи Верея с 2:1 в мач от Първа лига

Закъсалият Верея измъчи Лудогорец, но спука гумите в края! "Орлите" с пълен обрат в Разград

Антон Недялков и Марселиньо донесоха успеха на българския шампион

"Днес видях един отбор, който искам да виждам. Тези момчета ми загатнаха, че за два дни нещата се получиха, които изисквам от тях. Едно голямо благодаря. Играхме срещу един от най-добрите отбори в България.

Добре се разви мачът, но момчетата не са готови 100%. От ден на ден отборът ще се вдига нагоре и напред и от другите мачове ще почнем да трупаме точки.

Искам да виждам отбора да практикува елементарен футбол, искам да го виждам агресивен, много повече дори и от днес. В предните мачове тази агресия не я показваха, трябва да стъпват здраво в мача. Добре съм запознат с отбора на Верея. Всеки един треньор като си смени отбора, отива на заварено положение. Имам перфектни футболисти, които искат да играят футбол и съм убеден, че от следващия мач ще започнем да берем плодовете от това. Не мога да коментирам предишния наставник,. Доколкото чувам играта не е била, което искам. Аз за два дни не мога да променя нищо, нямам магическа пръчка. Но момчетата видяха, че се старая и трябва да обединим колектива.

Моята мотивация е, че това е едно сериозно предизвикателство за мен. Бил съм само помощник в елита, аз не се притеснявам и съм сигурен, че този отбор ще върви само напред. Четири години изкарах в Дунав, но сега съм вече треньор на Верея и мисля само за този отбор", коментира Киров пред "Диема спорт".