Старши треньорът на Верея Иван Колев поздрави Берое за победата с 2:0 и призна, че на неговите футболисти им липсва както самочувствие, така и качество, каквито съперниковите играчи са демонстрирали тази вечер.

"Първо да поздравим отбора на Берое. Те ни превъзхождаха с качеството на част от играчите си и със самочувствието си. На нас тези неща ни липсват и продължаваме да работим в тази насока. Следващият проблем е, че новите футболисти са назад с подготовката, а и манталитетът им е различен. Имат различен подход, начин на игра, имат нужда от време за адаптация. Опитваме да се играем атакуващо, но все още възможностите ни не го позволяват.

Берое победи Верея с 2:0 като гост

Берое оцвети Стара Загора в зелено, Камбуров с фамозен гол

Главният съдия не отсъди дузпа в полза на гостите

Започнахме с двама флангови играчи, които фактически са полузащитници. Поради липса на такива футболисти, сме принудени да действаме така. Много се надявам да дойде време, когато ще имам по-богат избор. Няма да ни стигне вечерта да обясня какво трябва да променим. Затова ще се опитаме да работим тихо и кротко. Не се оплакваме, работим с футболистите, които имаме, доволен съм, че се стараят. Убеден съм, че с труда, усилията, с повишаване на уменията, ще стигнем и до головете", каза наставникът пред "Диема спорт".