Старши треньорът на втория отбор на ФК ЦСКА 1948 II Валентин Илиев сподели преди старта на зимната подготовка на тима, че на практика в момента се гради нов отбор.

Разделихме се с доста момчета и буквално ще трябва да градим отново нов отбор, така че съм убеден, че ни очаква страшно много работа, но в същото време такъв тип предизвикателства ми харесват, мотивират ме и мисля, че в крайна сметка ще успеем да помогнем на още млади момчета да стигнат до първия отбор, каквато ни е и целта", започна Илиев.

"Настроението е добро, позитивно.Със сигурност може би на тях, на футболиститем им се е искало да починат още малко, но ттябва да се захващаме работа, защото градим изцяло нов отбор или почти нов отбор, така че няма време за губене".

"Тя ще бъде изцяло в София. Всяка една промяна, особено, когато е свързана с такова голямо количество на напускащи футболисти, тя няма как да не се отрази, но ние взехме около 7, 8 човека към днешна дата, казвам към днешна дата, защото може да се увеличи бройката, които имат потенциала да играят във Втора лига и да се развиват, но това зависи само и единствено от тяхното желание и на какво са готови, за да постигнат успехи. Ние с каквото може ще бъдем полезни и ще им помагаме, ще изискваме, ще ги напътсваме. Мисля, че имат потенциал, трудно ще е след толкова много напускащи футболисти, но мисля, че ще се справим".

"7 контроли ще изиграем. Ще играем с отбори от Първа и Втора лига. Няма кой знае какви изненади. С Локомотив (София), Спартак (Плевен), Спортист (Своге), Струмска слава, Монтана, Марек", каза Илиев.

Синът на Валентин Илиев подписа с ФК ЦСКА 1948

Синът на Валентин Илиев подписа с ФК ЦСКА 1948

Това е негов първи професионаелн договор