Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Валентин Илиев говори след първата победа на ФК ЦСКА 1948 за календарната година. "Червените" обърнаха и победиха Локомотив София с 2:1 в Бистрица.

"Поздравявам момчетата, заслужено победихме. Не само в този мач, а и в преходните, показахме, че можем да играем като отбор и да сме дисциплинирани. С повече работа, постоянство и желание нещата ще вървят към по-добро", сподели той след срещата.

ФК ЦСКА 1948 победи Локомотив (София) с 2:1 в мач от 29-ия кръг на efbet лига

ФК ЦСКА 1948 дочака първата си победа за 2024 година

Първи успех за "червените" през 2024 година

"Не мисля, че в България може да се изненадаме с кой знае какво. По-скоро голът, който получихме, беше от наша грешка, най-вече от позициониране. Това е футболът. Имаме млади футболисти, на които им трябва опит и такива мачове, с които да трупат увереност и да надграждат.

Ако не им се дава шанс, няма да грешат, но няма и да търпят развитие. Грешката за гола не бе единствената, имаше още такива, но затова сме ние като треньорски щаб, за да работим върху тях", каза Илиев.

"Със сигурност им повлия позитивно, съгласен съм, че второто ни полувреме срещу Лудогорец бе по-добро от първото. Отдавам го на младоста. Имало е доза пренавитост или притеснение. Казахме си в съблекалнята, че независимо срещу кого излизаме, трябва да играем футбол и да се наслаждаваме на тази игра. Това е идеята, не да играем под напрежение и страх да не сгрешим.

Трябва да приемем всичко и да се научим да работим под напрежение и адреналин, ако го няма това в един футболист, тогава вече е лошо. Безразличието у човек не е приемливо", завърши наставникът на "червените".

Ради Кирилов: В съблекалнята сме уверени, че нещата ще се оправят

Ради Кирилов: В съблекалнята сме уверени, че нещата ще се оправят

Ето какво каза