Новият наставник на ФК ЦСКА 1948 Валентин Илиев сподели своето мнение си след равенството на "червените" при гостуването на Ботев (Пд). Двата тима завършиха наравно 0:0 на стадион "Христо Ботев", като това бе повторен дебют за Илиев начело на софиянци.

"Няма как, когато не си победил да смяташ един двубой за успешен, но не мисля, че е и неуспешен. Отборът изглеждаше добре. Поздравявам футболистите, за кратко време разбрахме, че трябва да работим като едно цяло. Имахме своите ситуации. Получи се хубав и динамичен двубой. Изправихме се срещу отбор, който разполага с много скорост. Не само отговорихме подобаващо, но и много добре.

Не мисля, че за 2 дни някой ще успее да разбере не само моите идеи, но и на когото и да е било. Като приоритет сме си наложили повече работа, а не да си говорим. Сигурен съм, че рано или късно нещата ще си дойдат на място. Отборът не заслужава да е в такава ситуация. Знаем, че няма да е лесно, но съм убеден, че ще се върнем на победния път.

Ще гледаме да се възстановим по най-добрия начин. Ще залагаме да работим като отбор.

Аз съм доста години в клуба. Чувствам се добри и в свои води.

Ако трябва да съм честен, потенциалът заслужава да сме по-нагоре от шестото място, но това какво показваме на терена е друго. Като качество имаме много добри изпълнители, но всички ние трябва да разберем, че за да изкачваме стълбичката, трябва да работим всички за този клуб".

Душан Керкез: Мисля, че има хора, които не уважават Ботев (Пловдив)

Душан Керкез: Мисля, че има хора, които не уважават Ботев (Пловдив)

Наставникът е разочарован от равенството с ФК ЦСКА 1948