Валентин Илиев говори след успеха на ФК ЦСКА 1948. Клубът от Бистрица спечели евробаража с ЦСКА с 2:0 на Националния стадион "Васил Левски", след който тимът си уреди участие в квалификациите на Лигата на конференциите през следващия сезон.

Двубоят бе белязан и от грозни сцени, след като фенове нахлуха на стадиона.

ГАЛЕРИЯ: Нахлуването на феновете на сектор "Г"

ГАЛЕРИЯ: Нахлуването на феновете на сектор "Г"

Вижте галерията

"Ако трябва да съм честен, изпитвам смесени емоции. Не искам да влизам конкретика", започна Валентин Илиев. След това футболистите на ФК ЦСКА 1948 го изкъпаха с вода.

"Със сигурност видях добър колектив. Това ни донесе позитивния резултат, не само в този двубой, а и в други. Колективът е много важен за една съблекалня. Имаме сплав от опитни и млади футболисти, които намериха общ език", каза още той.

"В интерес на истината, показахме добро темпо, вкарахме първи гол, който ни донесе увереност, а вторият гол донесе нужното спокойствие. Поздравихме се с успех и това е важно. Този отбор ще израства с всеки един мач, а този ще бъде безценен опит за младите", заяви старши треньорът на ФК ЦСКА 1948.

"Участието в Европа е награда за всички. Всеки ден виждам лишенията, на които се подлагат всички. Благодарен съм на Господ, трудът ни се отплати. Сега не мисля, че е моментът, защото сме под емоции, да говорим за конкретна визия. Искаме да даваме път на млади момчетата с талант и потенциал. Имаме нужда и от нашите опитни играчи, които помагат на младите да свикват с мъжкия футбол. Без тях нямаше да се справим", заяви Илиев.

Относно грозните сцени, които се разиграха на Националния стадион, Валентин Илиев каза: "Болно ми от това, което се случи. Дори не знам какво да кажа..."

ЦСКА е аут от Европа! Сектор "Г" нахлу и се би с полицията!

ЦСКА е аут от Европа! Сектор "Г" нахлу и се би с полицията!

Вижте подробности!