Турският Коняспор ще гледа още футболисти на ФК ЦСКА 1948, включително и в мача тази вечер с Пафос. Шефовете на турския отбор са останали възхитени от старта на бразилеца Педриньо в турската Суперлига. Той отбеляза страхотен гол срещу Касъмпаша, а след мача лично президентът на Коня се обадил в София на боса на ФК ЦСКА 1948 и му благодарил за трансфера на халфа.

Педриньо бе искан и водещи български клубове, но "червените" го продадоха в Турция. Сега се очаква емисари на клуба от югоизточната ни съседка да посетят няколко последователни мача на ФК ЦСКА 1948 и да привлекат още футболисти от този отбор.

Преди време друг футболист на ФК ЦСКА 1948 бе пред трансфер в кипърския Пафос, пише "Мач телеграф". Дори лично президентът на клуба Павел Дуров пристигна в София в опит да привлече в състава вратаря Даниел Наумов, който по-късно стана национал. Тогава от Бистрица отказаха да го продадат и в крайна сметка Наумов напусна без да си поднови договора и стана свободен агент. В момента Наумов все още е без отбор.

Пафос - ФК ЦСКА 1948 4:0 (Развой на срещата по минути)
на живо

Пафос - ФК ЦСКА 1948 4:0 (Развой на срещата по минути)

Тежко поражение за "червените"