Трима футболисти на Локомотив (Пловдив) са пристигнали днес за преговори с ФК ЦСКА 1948, съобщава БТА. Това са крилото Бирсент Карагарен, централният бранител Райън Бидунга и десният бек Матеус Силва.

Тримата са цел на ФК ЦСКА 1948 още от преди Нова година, като първоначално в групата на желаните присъстваше и Джовани - бразилски полузащитник. След това обаче той отпадна от списъка.

Тримата започнаха подготовка в Локомотив преди дни, но беше въпрос на време кога ще преминат на стадиона в Бистрица. Днес по обяд и тримата тръгнаха за столицата, като първата информация беше за Карагарен. Реално крилото е най-близо до подпис, като вероятно това ще се случи тази вечер.

ФК ЦСКА 1948 успя да договори Бирсент Карагарен?

ФК ЦСКА 1948 успя да договори Бирсент Карагарен?

Разбрал се е за личните си условия

Десният бранител Матеус Силва пък е тотален любимец на всички във ФК ЦСКА 1948, особено на треньорите Тодор Янчев и Мирослав Косев, както и на оперативния директор Стойчо Младенов. Бидунга също е желан заради спокойната си игра при високите топки. Най-вероятно и тримата ще бъдат представени официално утре, след като играчите уточнят подробностите по личните си договори.

Тройният трансфер ще донесе финансово спокойствие на стадиона в парк Лаута, за да бъдат посрещнати още разходи.