Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде мнението си след победата на своя тим над казахстанския Аксу. "Червените" показаха добра игра и се наложиха с 4:1.

"Като резултат беше най-добрият ни мач, но и другите мачове ни бяха доста добри. Днес не трябва да ни заблуждава резултатът, играхме добре, но можем и много по-добре.

Създадохме много положения, все пак головете са солта на играта, така че без тях не може. Можехме още да вкараме, но като цяло повече ме интересува динамиката в нашия отбор и хубавите взаимодействия, които изграждаме.

Тодор Янчев: Показахме характер, целта пред отбора е голяма

Тодор Янчев: Показахме характер, целта пред отбора е голяма

"Още в началните минути на второто полувреме видяхме лицето, което искаме да наблюдаваме"

Мисля, че всички са добре. Има няколко натъртвания, но като цяло казахстанският футбол е на ръба на фала и днес го видяхме.

Винаги има някои неща, които трябва да изчистим и да работим върху тях. Имаме си неща, които трябва да изчистваме, някои навици, които допускаме.

Да, наистина конкуренцията е на изключително ниво, на всяка една позиция. Имам идея в главата кой да стартира, но всеки един мач виждам старание и желанието във футболистите. До последно ще ми бъде трудно да избера стартовите 11. Имам нещо в главата, но във всяка една ситуация някой друг показва нещо. Хубаво е, че има избор, когато няма, тогава е лошо", заяви Янчев.