Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде пресконференция преди мача срещу ЦСКА в неделя.

"Пореден кръг от първенството. При нас всичко е нормално. Нищо по-специално, от това, което подхождаме към всеки съперник, с който играем. Лично за мен няма напрежение. Ние се подготвяме както за всеки съперник. Тази седмица медиите обръщат внимание на този мач и се вкарва изкуствено напрежение.

Надявам се страстите да не се нажежават. Това е спорт. Спортът винаги е бил най-хубавото нещо от живото. Не вярвам да има ексцесии", каза Янчев.

От ФК ЦСКА 1948 изпратиха писмо до кметовете на Панчарево и Бистрица

От ФК ЦСКА 1948 изпратиха писмо до кметовете на Панчарево и Бистрица

В него от клуба предупреждават, че в неделя, когато е двубоят с ЦСКА, се очаква движението около стадион "Витоша" да бъде интенвизно

"Трябва да благодарим на БФС за това решение, защото ни дава право да си домакинстваме на място, на което приемаме и другите отбори. Не виждам причина да се мести. Фокусът се хвърля към ексцесии, които дали ще се случат не знам. Не виждам причина да не играем там, както сме го правили и цяла есен", допълни той.

"Познавам голяма част от футболистите на съперника. Познавам и на нашите играчи качествата. Това ми носи повече информация, с която разполагам, защото съм бил и на двете места. Това ми дава възможност да подготвя нашите играчи в детайли. Това е един плюс за мен като цяло", заяви Янчев.

От МВР с категорична позиция за ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА, изпратиха две писма до БФС

От МВР с категорична позиция за ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА, изпратиха две писма до БФС

Реакция до момента няма

"Не бих казал, че Назон е най-силното звено. Да, в последните мачове реализира голове, но ние имаме наш подход, който ще си го изпълним към дадения играч. Козът на скъперника е по-различен в този мач. Всички го знаем, но няма да го кажа. Всеки съперник има слабости. Ние анализираме тези слабости.

Те също вероятно го правят. Няма отбор в света, който няма слабост. Всеки треньор се опитва да се възползва от слабостите в дадения мач. Това надхитряне, надлъгване между треньори. Трябва да подготвим играчите да се възползват от слабостите на съперника, за да победим.", допълни още треньорът на ФК ЦСКА 1948.

Триото национали от ФК ЦСКА 1948 вярва, че България може да се класира за голям футболен форум

Триото национали от ФК ЦСКА 1948 вярва, че България може да се класира за голям футболен форум

Ето какво още казват Ради Кирилов, Георги Русев и Даниел Наумов

"Една победа ще ни даде шанс да се доближим до водачите в първенството и да ни отдалечи от преследвачите. Ние си имаме цел това първенство и се борим да я постигнем.

Що се отнася дали ще се реши титла... още е рано. Тепърва ще се разделя формата, където ще има много дерби срещи и там ще се реши първенството", заяви Янчев.

"Не очаквам нищо от отношението. Каквото да бъде на мача, това е мач, който го разбирам по един начин, хората по друг начин. Аз съм по-позитивен човек и мисля по друг начин. Абстрахирам се от тези неща. Трябва да се обръща внимание на изпълнителите на терена, защото футболът е прекрасна игра. За радост нямам проблеми с контузени състезатели. Всички тренират на пълни обороти. Очаквам документално да бъде готов новият играч. Дали ще е в групата за мача, ще се вземе решение утре, когато определим разширения състав.

ФК ЦСКА 1948 обяви промяна в начина на продажба на билетите за мача с ЦСКА

ФК ЦСКА 1948 обяви промяна в начина на продажба на билетите за мача с ЦСКА

"Поради некоректно отношение от отбора гост"

Една победа винаги е сладка независимо от съперника. Още повече, когато играем с първия в класирането. Една победа ще ни даде шанс да изпълним нашата цел. Искаме да вземем медали. За първи път имаме цел участие в евротуррните. Отборът е узрял за това предизвикателство и ще си гоним целта независимо срещу кой ще играем. Не деля съперниците по никакъв начин", заяви още Янчев.

Той взе отношения и по темата Ивайло Чочев и националния отбор. "Ивайчо Чочев е най-резултатния играч на тази позиция сигурно в Европа. Все пак националният селекционер има свое виждане и не се влияе от формата на Ивайло и от това колко гола вкарва. Радостно е, че се намира в тази форма и вкарва голове", заяви Янчев.

Кметът на район “Панчарево”:  Преместете мача ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА, може да пострадат невинни хора!

Кметът на район “Панчарево”: Преместете мача ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА, може да пострадат невинни хора!

Николай Гюров настоява за пренасочване на футболната среща от 23-тия кръг на efbet лига

"Бил съм в доста дербита. Нагласата е да победим. Още повече от ролята на треньор победата е много важна във всеки мач. Настройва ме се изцяло за победа", допълни треньорът на ФК ЦСКА 1948.