Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Янчев говори преди предстоящия полуфинал срещу Локомотив (София) за Купата на България. Специалистът заяви, че тимът му няма да подцени значимостта на сблъсъка, както и опонента, който победи с 6:0 в първенството.

"На този етап няма слаби отбори. Такъв е регламентът на турнира. Готвим се и за двата мача. Винаги е хубаво, когато победиш даден съперник. Мачът за първенство е в историята и този няма нищо общо с предишните два сблъсъка. Очаквам два коренно различни мача. Това, че сме били с 6:0, не означава, че ще минем по мед и масло и в "Надежда". Ивайло Чочев няма да може да бъде използван в предстоящия сблъсък. Също така още двама състезатели. Имаме нашите си проблеми, но това е част от футболния живот на треньорите и играчите. Локомотив (София) също иска да играе финал. Ще бъдат трудни два мача. Когато поех отбора, бях наясно какви са целите на клуба и моите лични амбиции. Достигаме за първи път в историята на клуба до такъв етап. Дано играем и финал. В първенството гоним класиране, даващо право на участие в европейските клубни турнири. Винаги е хубаво, когато имаш високи цели. Винаги съм се борил да постигна нещо и съм бил в отбори, които са се борили да спечелят трофей.

Изминалият мач за първенството е история и сме изцяло съсредоточени върху предстоящите сблъсъци. Възможно е да видим всеки един на терена. Тези от втория отбор, които заслужават, ще бъдат качени в първия отбор. Същото важи и за играчите, които са в първия отбор. Ако не показват добра игра, ще бъдат свалени. Винаги е хубаво да разполагаш с ядро от играчи, които са постигали успехи. Това се предава на целия отбор".

ФК ЦСКА 1948 губи Чочев за решителен двубой

ФК ЦСКА 1948 губи Чочев за решителен двубой

Няма да вземе участие в срещата за Купата срещу Локо (София)