Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов изрази надежда пред колегите от dsport, че развитието на Тодор Янчев ще бъде успешно, защото той е един от качествените треньори в България.

"Имаме нашите цели и ние ги следваме. Има процеси, които трябва да завършим, като усилване на състава на определени позиции. Ако това го направим успешно, може да се радваме на един успех - класиране в евротурнирите.

ФК ЦСКА 1948 започва годината с трансфер

ФК ЦСКА 1948 започва годината с трансфер

Уругвайският защитник Агустин Сант'Анна ще премине в клуба

Винаги има какво да се подобрява, както в офанзивен, така и в дефанзивен план. Искам да виждам един по-рационален ЦСКА, който допуска малко грешки в дефанзивен план и естествено тези ситуации, които създавахме през есенния дял от шампионата, нашата успеваемост да се увеличи като процент. И в двете фази трябва да се подобрим и това е нашата цел.

Назначението в първия отбор знаете по каква причина беше - Любослав Пенев напусна и бяхме принудени да търсим най-удачния вариант за треньор на първия отбор. Нашата цел е в развитието си клубът да има някаква целенасоченост и последователност. Това е нашата идея. Ако го осъществим, ще бъда много доволен и щастлив. Когато се сменя треньора на първия отбор, нека този, който е на втория, както Вальо Илиев имаше успехи, ако продължава треньорът на втория отбор да има успехи, да има някаква последователност и някаква приемственост - треньорът на втория отбор, да става на първия отбор, треньор на третия отбор, да става на втория и т.н. Ако това го осъществим, ще бъда много доволен и щастлив, за да могат хората, които работят във втория и третия отбор да имат нужната амбиция и цел да се развиват и израстват в своята професия.

Най-големите предизвикателства са това, че Тодор Янчев започва своята кариера като старши треньор. Имаше един малък период като треньор на Царско село. Сега му се отдава такава възможност, той не трябва да пропуска такава възможност. Надявам се това, което поема като потенциал да го доразвие, защото ние имаме добър отбор, с добри футболисти. Стилът на игра, който той иска да изповядва е сходен с това, което се работеше през есенния дял от шампионата. С някои корекции и подобрения, които мисля и се надявам, че той ще направи и в двете фази на играта. Дано развитието му е успешно, защото той е един от качествените треньори и начинът му на поведение и разсъждение е изключително позитивно и важно в съвременния футбол".

Защитник на ФК ЦСКА 1948 ще доиграе сезона в Хебър (Пазарджик)

Защитник на ФК ЦСКА 1948 ще доиграе сезона в Хебър (Пазарджик)

Стефан Цонков ще се присъедини към новия си тим на старта на зимната подготовка