Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 Стойчо Младенов даде мнение преди началото на мача с ФКСБ.

"Те са наясно, че това е изключително важен мач за нас. Борихме се цяла година и заслужено се класирахме за Лигата на конференциите. С опит или без опит, те трябва да се справят с психическото напрежение и да изиграят мача на топ ниво. Първият мач до голяма степен определя резултата и във втория мач", заяви той минути преди мача на Националния стадион "Васил Левски".

ФК ЦСКА 1948 - ФКСБ 0:1 (Развой на срещата по минути)
на живо

ФК ЦСКА 1948 - ФКСБ 0:1 (Развой на срещата по минути)

Вижте подробности

"Ние знаем, че и двата мача ще бъдат трудни. Надяваме се стратегията на треньора да е правилна и да извлечем добър резултат, защото пак казвам, че първият резултат е много важен", допълни той.

По повод липсата на Ивайло Чочев, Младенов заяви: "Продължава да е основна фигура на терена и извън него. Изключително голяма личност. Треньорът обаче е намерил начин как и кой да го замести. Когато Чочев не участва, имаше други състезатели, които се справиха Надявам се и в днешния мач, ако има напрежение, то да се изпари още в началото, за да се изиграят 90-те минути на топ ниво".

"Нашият клуб тръгна от аматьорските дивизии и вижте къде стигнахме. Целите са ни високи и се надяваме да продължаваме да изкачваме стълбичката. Всеки, който работи във ФК ЦСКА 1948, е максималист и продължаваме да търсим все по-добро", завърши Младенов.