Александър Александров призна, че липсата на опит в част от футболистите на ФК ЦСКА 1948, се е оказал фатален за поражението от ЦСКА с 0:2. Алвеша обясни и за скандала със стюардите на стадион "Българска армия" преди началото на двубоя.

ЦСКА победи ФК ЦСКА 1948 с 2:0 в efbet Лига

Без напрежение: Соу и автогол донесоха трите точки на ЦСКА срещу новак в елита

Али вкара своето 40-о попадение за "армейците" във всички турнири

Ето какво каза той:

"Мисля, че доста добре влязохме в мача. Първата сериозна ситуация я направихме ние. Гущеров беше сам срещу вратаря. Мисля, че до полувремето играхме добре. През второто полувреме изравнихме играта, но нелеп автогол реши мача. Мисля, че Минков се справи много добре. Това му беше първи мач като титуляр. Венци ни липсваше. И двата отбора влязоха малко нервно.

Знаем каква беше важността на този мач за нашия и техния отбор. Опитвам се да не обръщам внимание на обидите. Не знам това фенове ли са, какви са. Бяха тук от първата минута и псуваха грозно. Искаме да покажем, че отборът е добър и има израстване. Имаме доста млади момчета. Във всеки един мач влизаме с двама-трима млади. Няма как да се налагат млади футболисти иначе. Трябва да изтърпим този момент, докато се поочупят".

Футболист на ФК ЦСКА 1948 обижда стюарди на "Армията"

Футболист на ФК ЦСКА 1948 обижда стюарди на "Армията"

Домакините надъхват своите любимци с "Боят настана"