Треньорът на ЦСКА 1948 Росен Кирилов сподели очакванията си за мача със Славия. Той заяви, че е доволен от показаното в тренировъчния процес от своите футболисти.

Росен Кирилов ще говори за мача със Славия

Росен Кирилов ще говори за мача със Славия

Пресконференцията в е сряда

"Отборът се готви сериозно за мача със Славия. Чака ни много тежък двубой, тъй като всяка точка е ценна и за двата тима. Амбицирани сме да направим добър мач и да победим. Имахме доста национали и контузени играчи, тази седмица успяхме да се съберем всички. Видях едни амбицирани добри футболисти.

Тренират с изключително желание и са амбицирани да постигнат добри резултати до края на първенството. Тези три седмици бяха като една миниподготовка.

Млад талант на ФК ЦСКА 1948 с тежка контузия

Млад талант на ФК ЦСКА 1948 с тежка контузия

Неприятни новини за Стефан Статев

Славия ще успее да се възстанови от мача с Арда до петък и ни чака много тежък двубой. Всяка точка е жизненоважна за тях. Това е отбор с традиции, има добри футболисти - и опитни, и млади. Те могат да ни изненадат, както ние тях. Сигурен съм, че част от момчетата от нашия отбор ще са част от националния тим след време.

Искаме за всеки мач да се подготвим добре и да извлечем максимума. Не си правим сметки. Срещу всеки противник трябва да сме подготвени и мобилизирани, това е целта на всички в клуба.

Форматът на първенството е интересен. Нашият клуб е против смяната на формата и връщането на формата с 16 отбора", каза Кирилов.

Беласица измъкна равенство от юношите на ФК ЦСКА 1948

Беласица измъкна равенство от юношите на ФК ЦСКА 1948

Направиха 2:2