Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира третото място на отбора в крайното класиране. Днес отборът направи 0:0 с Локомотив (Пловдив).

ФК ЦСКА 1948 и Локомотив (Пловдив) завършиха наравно 0:0 в мач от efbet Лига

ФК ЦСКА 1948 ще играе в Европа след безлично равенство с Локомотив (Пловдив)

Вижте подробности

"Успехът е напълно заслужен. Честитя на всички и се надявам догодина да стигнем по-напред. Знаехме, че мачът бе тежък и труден за нас. Имахме доста проблеми. Имахме голям брой болни и трайно контузени футболисти и се надявам скоро да се възстановят. По няколко човека си пролича, че има натрупана умора, но крайната цел е изпълнена", заяви Рибарски.

"Преживяването беше позитивно. Поех отбора в момент, в който никой не вярваше, че нещата ще се получат. Радвам се, че крайната цел е изпълнена. За мен е чест, че бях назначен за треньор и се надявам да съм оправдал доверието на ръководството. И миналата година бях част от треньорския отбор и усилията, които положиха момчета можеше да бъдат възнаградени и тогава. Победихме Левски тук още и миналата година и тази година си заслужихме успехите на "сините". Заслужено сме на трето място. Заслугите за това класиране са на играчите", каза още той.

"Бъдещето ми ръководителите ще го решат, аз им благодаря, че ми гласуваха доверие. Искам да водя ФК ЦСКА 1948 и в Европа и в България. За мен е голяма част", завърши Атанас Рибарски.