Футболистите на ФК ЦСКА 1948 ще получат сериозна премия при успех над лидера във футболната efbet Лига ЦСКА в срещата от 23-ия кръг на шампионата. Двубоят ще се състои на 12 март (неделя) от 16:45 часа, като все още не е на 100% сигурно точно къде.

На играчите на домакините са обещани по 10 хиляди лева бонус, ако успеят да спечелят мача, съобщи за БТА източник от отбора.

От ФК ЦСКА 1948 обявиха, че са отправили покани към първите мъже в Република България да проследят на живо футболната среща. Двата отбора са в топ 3 на временното класиране и са претенденти за призовите места в елита. Сред адресатите на поканата са президентът Румен Радев, служебният премиер Гълъб Донев, служебните министри на спорта, на отбраната и на вътрешните работи, кметът на София.

"Вашето присъствие на стадиона на такъв важен и интересен спортен двубой може да бъде знак за това, че българският спорт, в частност футбола, върви в правилна посока и може да се мери с този в другите европейски страни като ниво на организация, спортно технически достойнства и зрителски манталитет", се посочва в поканата.