Таджикистанският национал Парвиз Умарбаев е едно от най-любопитните попълнения в лятната селекция на ФК ЦСКА 1948.

"Двукратният носител на Купата на България с Локомотив (Пловдив) тренира с тима под наставленията на старши треньора Любослав Пенев от около три седмици и съвсем скоро ще можем да го видим в действие", написаха на сайта на столичани.

"От клуба имаше интерес към мен още от април месец. С ръководството се разбрахме, но не стана веднага, защото имаше малки проблеми. Но това не е важно, важното е, че вече съм част от отбора", каза пред клубната телевизия халфът.

"Приеха ме много добре, особено колективът. Според мен това е много важно за всеки един нов футболист. Засега всичко ми харесва", добави той.

"Когато дойде предложението и се срещнах с ръководството, чух амбициите и ми беше много интересно. Тук има високи цели и искам да ги постигна заедно с отбора", каза още бившият играч на Локомотив (Пловдив).

"Отборът започна много добре първенството и виждам, че има качества. Сезонът е дълъг, има много мачове, ще работим здраво и ще видим къде сме в края", очаквай той.

"Тренировките минават много добре. Постепенно влизам в ритъм. В момента чакам документи. Готов съм вече да играя", завърши Парвиз Умарбаев.

ФК ЦСКА 1948 превзе базата на Царско село в полите на Витоша

ФК ЦСКА 1948 превзе базата на Царско село в полите на Витоша

Клубът на Стойне Манолов преустанови съществуването си