От ФК ЦСКА 1948 излязоха с послание към феновете на тима. "Червените" призовават привържениците да преведат своя членски внос в сдружението.

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ОТ КЛУБА, без редакторска намеса от страна на ТОПСПОРТ: 

"Армейци",

През календарната 2022 г. отново ще бъдете важна част от развитието на ЦСКА!

От началото на месец ноември вече можете да преведете своя внос за членство в Сдружение "ФК ЦСКА 1948" и през следващата 2022 г.

Нашият клуб е с уникална по рода си структура, която дава възможност на феновете и поддръжниците на "червените" да имат основна роля във взимането на решения за бъдещето на армейския тим.

С членство в Сдружението на ЦСКА 1948 всеки привърженик на храбрия ни български състав получава отстъпки в магазина на "армейците", право на глас в Общото събрание, както и и най-важното - удоволствието да бъде един от гордите собственици на своя любим отбор!

За 2022 г. членският внос продължава да бъде 80 лв. Отговорността обаче никак не е малка. ЦСКА се състезава рамо до рамо с най-добрите клубове в елита на България - efbet Лига, за втори пореден сезон. След впечатляващото представяне през изминалата кампания, сега ние заедно решаваме докъде ще се простират амбициите на "червените"! Ще гледаме ли задружно към върха, Армейци?

ФК ЦСКА 1948 пусна в продажба билетите за първото си домакинство в Бистрица

ФК ЦСКА 1948 пусна в продажба билетите за първото си домакинство в Бистрица

Тимът на Ники Киров играе с Лудогорец

Методите за плащане остават непроменени: в клубния офис на бул. "Джеймс Баучер" 12 в столицата, по банков път с превод по сметка:

ФК ЦСКА 1948

IBAN: BG28BPBI81701075253101

BIC: BPBIBGSF

POSTBANK

и чрез EasyPay, посочвайки Клиентски номер (КИН) на ФК ЦСКА 1948: 8424395284. Попълнете вашето име и телефонен номер в графата "Забележка".

Благодарим на всеки член на Сдружението и на всеки, който тепърва ще се включи в нашата червена кауза! Вашата подкрепа е изключително важна за клуба!

При възникнали въпроси не се колебайте да си обадите на тел. 0897095418

БЪДИ ЕДИН ОТ НАС! САМО ЦСКА!