От ФК ЦСКА 1948 се похвалиха с факта, че клубът има седем национала на България. По този повод "червените" заключиха, че са на верен път, който дава своите резултати.

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ОТ КЛУБА:

"Цели седем футболисти на ЦСКА получиха повиквателни за предстоящите срещи на националните отбори на България.

Ивайло Чочев за пореден път попадна в плановете на селекционера на представителния национален тим на "лъвовете" Ясен Петров. Полузащитникът на "червените" е в списъка от повиквани състезатели за световните квалификации срещу Литва като гост във Вилнюс на 9 октомври и срещу Северна Ирландия у дома в София на 12 октомври.

Симеон Петров от своя страна отново ще бъде част от младежкия национален отбор на България до 21 години. Защитникът ще се включи в домакинските евроквалификации срещу Гибралтар и Швейцария съответно на 8 и 12 октомври.

ФК ЦСКА 1948 ще изиграе две контроли в паузата за мачовете на националните отбори

ФК ЦСКА 1948 ще изиграе две контроли в паузата за мачовете на националните отбори

Тимът ще се изправи срещу Септември (Симитли) и Марек (Дупница)

Бранителят Александър Георгиев и халфовете Мартин Хайдаров и Стелиян Добрев получиха повиквателни за юношеския състав до 19 години, като в периода 2 октомври - 12 октомври те ще участват в тренировъчен лагер и международен приятелски турнир в Хърватия.

Братята Симеон и Виктор Василеви, които играят съответно като крило и полузащитник, пък ще се присъединят към юношеския национален отбор до 17 години за квалификационен кръг за европейско първенство в Сърбия.

С повиквателните за футболисти на ЦСКА в националните отбори на България тимът на "червените" за пореден път доказва, че политиката да залага смело на млади български футболисти е правилно решение, което постепенно дава своите резултати. Пътят е един и ние ще продължаваме да го следваме!".