Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев напусна клуба. Легендарният нападател съобщи официално решението си в изявление до БТА. Заедно с Пенев от клуба си тръгват спортният директор Радослав Здравков и главният селекционер Методи Томанов.

"Бих искал да информирам футболната общественост, че взех решение да напусна поста старши треньор на ЦСКА 1948. Същото се отнася за спортния директор Радослав Здравков и за главния селекционер Методи Томанов. Клубът реши да промени начина на управление в спортно-техническата част и смятам, че при тези обстоятелства вече не съм му необходим. Всякакви други спекулации са излишни.", заяви Любослав Пенев.

Пенев е начело на ЦСКА 1948 от края на май тази година. Под негово ръководство отборът от Бистрица направи силен есенен полусезон, като заема трето място в efbet Лигата и достигна до четвъртфинал за Купата на страната. Тимът е в серия от от 10 поредни мача без загуба във всички турнири, като допусна едва две поражения в 20 официални срещи тази есен.

Решаваща среща за бъдещето на Любо Пенев в отбора на ФК ЦСКА 1948

Решаваща среща за бъдещето на Любо Пенев в отбора на ФК ЦСКА 1948

Ще си тръгне ли?