Новото попълнение на ФК ЦСКА 1948 - Дуде Ндонгала заяви пред клубния сайт, че е мотивиран да се докаже и да се завърне в efbet Лига със столичани.

"Преди да дойда във ФК ЦСКА 1948 играх за Спортист (Своге) във Втора лига. Предполагам, че хора от щаба са ме наблюдавали и са ме харесали. Логично беше да дойда във ФК ЦСКА 1948. Знам какво умея и върху какво трябва да работя. Амбициран съм да се завърна в efbet Лига и вярвам, че качествата ми са подходящи за това ниво на футбол.

Познавам доста от футболистите, както и треньорите. Имал съм възможността да работя с господин Киров и преди в Ботев (Пловдив). За мен, разбира се, е голяма възможност да дойда тук и се надявам да убедя треньора, че заслужавам игрово време. Що се отнася до клуба, всичко тук е изключително професионално и добре организирано.

Идвам тук, за да помогна на ФК ЦСКА 1948 на първо място. На второ за моето собствено развитие. Знам, че мачовете в efbet Лига не са никак леки. Идвам с моя опит. Остава да видим как ще се справя сега", каза Ндонгала.

ФК ЦСКА 1948 праща свои кадри под наем в Струмска слава

ФК ЦСКА 1948 праща свои кадри под наем в Струмска слава

Богдан Костов, Георги Пенев и Цветомир Цанев преминаха в отбора от Втора лига до края на сезона