Новото попълнение на ФК ЦСКА 1948 Диедри Куаси говори пред клубната телевизия. Той заяви, че е щастлив да бъде в България. В миналото Куаси бе част от Монако и призна, че във френския тим е научил много.

"Щастлив съм, исках да бъда тук. Пристигнах във вторник и се чувствам добре. Имам приятел, който играе в България. Не познавам много добре първенството, но са ми казвали, че е трудно. Сега ще видим на терена", започна Куаси.

ФК ЦСКА 1948 надви Хебър в последната си зимна контрола

ФК ЦСКА 1948 надви Хебър в последната си зимна контрола

Точни за селекцията на Николай Панайотов бяха Илиев и Вутов

"Научих много от престоя си в Монако. Най-вече това да играеш с ума си, да бъде професионалист. Научих много там, от играчите също", продължи той.

Харесвам стила на много футболисти, бих отличил Кристиано Роналдо, Неймар също, Дидие Дрогба от Кот д"Ивоар, Еден Азар, но той вече не играе. Най-много бих отличил Кристиано Роналдо заради неговия манталитет на игра. Той е изключително силен футболист, затова ми е любимият играч", сподели новият във ФК ЦСКА 1948.

"Целта ми тук е да помогна на отбора, да се уча, да отбелязвам голове и да покажа своите качества. Не знам кой номер тук е свободен, но бих искал да играя със седми, единайсети или десети"