Капитанът и вратар на ФК ЦСКА 1948 Даниел Наумов бе гост в предаването "От дузпа в тъч".

Стражът на "червените" смята, че Николай Киров е точният човек за отбора и вижда положителна промяна след неговото назначение.

Той сподели, че не е част от националния отбор заради лично отношение на даден човек от щаба на Ясен Петров към него.

"Изиграхме слаб мач срещу Арда. Положителното е, че успяхме да се върнем в мача, след като губихме 0:2 на полувремето. За съжаление обаче едно добро изпълнение на Спас Делев реши мача. Ако стартираме мачовете, както играем вторите полувремена, може да имаме по-добри успехи. Доста треньори се смениха в последно време. С пристигането на Николай Киров мисля, че ръководството намери точния човек. Той е изключителен специалист и професионалист. Държи на дисциплината в отбора. Видя се положителна промяна след неговото идване - спечелихме повече точки отколкото преди той да дойде. Мисля, че ръководството ще му гласува доверие и, когато дойде трансферният прозорец, да направи селекция.

Николай Киров: Допускаме елементарни голове

Николай Киров: Допускаме елементарни голове

Треньорът не никак щастлив след двубоя

Към момента позицията, на която се намираме, е напълно реална с оглед представянето на отбора. Не мога да дам прогноза къде ще завършим в края на първенството. Зависи какво ще се случи по време на трансферния прозорец. Трябват играчи, които да подсилят отбора. Надявам се ръководството да направи една добра селекция. Явно към момента нямаме нужната класа, за да гоним резултатите, които изисква ръководството. Напуснаха ни голям брой качествени футболисти, които държаха отбора. Такива са Венци Василев и Сашо Александров. В трудните моменти те могат да бутнат отбора напред.

Г-н Найденов е основен спонсор на нашия клуб. Не е много близко до отбора. Връзката между отбор и ръководство се осъществява чрез г-н Гьонов. Върнахме се към стария начин на работа, 8-часовият работен ден е премахнат. Мисля, че това имаше своите положителни страни, но не беше изпипано докрай. Тренираше се повече, но с идването на Николай Киров 8-часовият работен ден отпадна. Надявам се да победим ЦСКА. Имат много тежък мач в Лигата на конференциите. Може би ще са по-измореният отбор, ние излизаме за победа", каза Даниел Наумов.