Нападателят - Мартин Тошев даде интервю пред сайта на ФК ЦСКА 1948, след като се завърна в отбора.

"Щастлив съм. Предприех тази крачка след две години в чужбина. Преди две години и половина-три отново бях тук. С много добри спомени се разделих с ръководството. Затова пак стигнахме до разбирателство и подписахме договор.

В момента ситуацията с коронавирус е такава, че в чужбина е много тежко. Със съпругата ми изкарахме 3 години и предприехме тази крачка да се върнем в България. Защо отново тук? Заради отношение и разбирателство. Впечатленията са ми, че отборът играе добър футбол, има добри играчи. Вярвам, че отборът може да постигне целите си.

С каквото мога ще съм полезен на отбора. Похвално е, че отборът залага на млади момчета, това е пътят. Мисля, че е направена добра сплав между опитни и млади.

Отборът не тръгна добре, но след това със смяната на треньора се видя, че тимът има голям потенциал и го очакват добри дни. Когато човек има конкуренция, той дава най-доброто от себе си. Аз съм нападател и трябва да помагам с головете си на отбора. Амбициите са ми отборът да върви напред, а аз да помагам с каквото мога. Нека феновете ни подкрепят, а ние ще се опитаме да ги радваме с победи", завърши Мартин Тошев.

Мартин Тошев облече екипа на ФК ЦСКА 1948

Мартин Тошев облече екипа на ФК ЦСКА 1948

Завърна се в клуба