Опитният нападател Мартин Камбуров потвърди пред колегите ни от "Блиц", че от новия сезон ще носи екипа на ЦСКА 1948. Ето какво сподели още той:

Красимир Балъков е новият старши-треньор на ЦСКА 1948!

Красимир Балъков е новият старши-треньор на ЦСКА 1948!

Двете страни са си стиснали ръцете днес

"Да, мога да съобщя, че се разбрахме по мъжки с г-н Найденов. Седнахме на масата за преговори, уточнихме всички детайли, стиснахме си ръцете и аз си тръгнах. До края на седмицата или в края на другата трансферът ми ще бъде обявен на сайта на клуба, след като подпиша официално. Уточнявам обаче, че договорът ми влиза в сила от новия сезон

Остатъка от сезона ще го изкарам в Берое. Няма никакъв проблем. Аз ще бъда верен на беройския тим до финала на първенството. Димитър Димитров си има други виждания за следващия сезон и е в правото си, защото той е старши треньорът

Казвате, че съм първият футболист, който преди е играл в ЦСКА, а сега ще носи екипа на ЦСКА 1948. Не искам да коментирам. Не ме питайте и за феновете кой кое ЦСКА ще избере. Аз съм професионалист!

Знаете много добре каква е целта ми - да стана голмайстор №1 във футболното ни първенство за всички времена. Искам да изпреваря рекорда на Петър Жеков, но за да го направя, преди всичко трябва да съм здрав. Това си и пожелавам", завърши Марто.

ЦСКА 1948 привлича национал на България

ЦСКА 1948 привлича национал на България

"Червените" почти се договориха със звезда на Славия