Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев остана доволен от играта на футболистите си при победата над Пирин, но за пореден път коментира съдийството и заяви, че критериите на реферите са били различни.

ФК ЦСКА 1948 - Пирин 2:1 в мач от efbet Лига

Десет от ФК ЦСКА 1948 обърнаха Пирин в Бистрица и върнаха отбора на победния път

Чочев и Енрике Рафаел се првърнаха в герои за столичани

"Доволен съм от момчетата. Играхме с човек по-малко, но вината не е в нас. Критериите са различни. Да не влизам в подробности, който е гледал мача разбира за какво говоря. Момчетата се справиха добре, играха добър футбол, никога не се отказваме от това да побеждаваме и да играем добре"

"Повтарям, момчетата играят с желание и изпълняват тактическите указания дори с човек по-малко. Имаше някои корекции на полувремето, получиха се промени в състава, така че нормално. Заслужено победихме. Настъпване, при което съдията казва, че не същото като на Лясков. Всеки сам да си направи извода. Ако за едното настъпване даваме червен картон, защо не даваме картон за другото?

Христо Янев: Има живец в отбора, но ситуацията е трудна

Христо Янев: Има живец в отбора, но ситуацията е трудна

"На този етап не знам на кого мога да разчитам за последния мач"

Много атаки, които се спряха, също противника не получи картон, докато при нас всяко едно решение бе наградено с картон. Пак казвам, критерия е различен. Рано или късно се надявам да се оправим", завърши Любослав Пенев.