Треньорът на ФЛ ЦСКА 1948 - Любослав Пенев разкри, че до края на август очаква още нови футболисти. Специалистът говори пред медии преди утрешния първи мач за сезона в efbet Лига на столичани срещу Левски.

"Играем с Левски в първия кръг. Това е жребий, да не търсим други знаци. Имаме програмата за първите четири мача. Рано или късно трябва да се започне първенството, дойде датата. Не искам да споделям, ние се подготвяме, Левски се готви, играем с много сериозен отбор, с носителя на Купата. Отборът е в подем, де факто откакто Мъри пое отбора. Важното е да сме здрави - футболистите, всички. Много са подготвени и много добре мотивирани.

Работим по трансферите непрекъснато. До края на август имаме време за нови трансфери, тази тема в никакъв случай не е затворена. В тренировките и мачовете отделяме много и на трансферите. Сигурен съм, че ще дойдат нови хора. Изисквам много от футболистите, професионално. Да не забравят футболистите, че са публични личности. Аз съм взискателен треньор, искам да имам поне по двама на пост, за да има конкуренция. Който се отпусне, не попада в състава. Това е. От номер 1 до 11 трябва да намерят място в групата и титулярния състав. За всеки мач се определя според работата, свършена през седмицата, и конкретния съперник.

Любо Пенев с интересен избор за стартовия състав срещу Левски

Любо Пенев с интересен избор за стартовия състав срещу Левски

Вижте кой е той

Кое да е лоша шега? Не са много новите попълнения - ако си гледал друг отбор, е друг въпрос. Не са много. Не се оплаквам, един отбор, който иска да преследва цели, трябва да привлича добри футболисти и да надгражда. Да се концентрираме върху мача, който идва. Всички отбори, класирали се за Европа, са наясно, че ще имат и вътрешни мачове, и международни мачове. Ние се готвим, не знам съперниците какви планове имат. Разбира се, играейки в Европа, е нормално да имаш по-различен план. Направихме една добра подготовка, похвалих момчетата, свършихме добра работа, винаги може и по-добре.

Имат потенциал, изисквам този потенциал непрекъснато да се показва и това става през седмициа. Винаги може и по-добре, винаги трябва да надграждаме. Много добре е, че в подготовката нямаме загуба, но трябва да продължим напред, това е една база, говоря ежедневно с момчетата. Думите на Моци за титлата ли? Оценявам това, което казва и се радвам, че мисли по този начин.

Явно преценява, че нашият отбор започва да функционира добре и ще се представи добре, както аз имам своите виждания за първенството - кой, къде, какво. Засега всички са здрави, днес имаме тренировки следобед, ще видим кой е в групата, има хора назад с подготовката. Аз и не бързам тях да ги вкарвам в групата, искам да са максимално добре подготвени", каза Пенев.

ФК ЦСКА 1948 отпусна 300 билета за феновете на Левски

ФК ЦСКА 1948 отпусна 300 билета за феновете на Левски

Цената на талоните за срещата в Бистрица е 10 лева