Нападателят на ФК ЦСКА 1948 Видар Йорн Кяртансон даде интервю пред клубната телевизия, след като вкара първия си гол за "червените" при равенството 1:1 с Черно море.

"Чувствам се много добре, след като вкарах първия си гол за ЦСКА 1948. Винаги, когато си в нов клуб, първият гол е най-важен и ти дава допълнително самочувствие. Искаше ми се да вкарам по-рано, но не играх толкова често. Сега се чувствам добре и се надявам да продължа в същия дух.

Това не бе най-добрият ни мач, но след като вкарахме можехме да отбележим още веднъж. Точно бях влязъл в игра и центрирането на Георги Русов бе много добро. Когато видях, че топката идва към мен бях сигурен, че я вкарам във вратата.

В последния месец тренирах много здраво. Отнема време да се адаптираш към нов отбор, но след първия гол следващите идват по-лесно. Първият гол винаги е труден, но след него можеш да продължиш. В моята кариера винаги, след като се отпуша вкарвам по-лесно. Надявам се да отбележа много голове за ЦСКА 1948 през този сезон", каза той.