Треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, говори преди гостуването на Черно море. Двубоят е в петък от 17:00 часа на "Тича".

"Очаквам да продължим с добрите си игри. Във всеки мач излизаме за победа. Очаквам интересен и динамичен мач. Това ще е двубой, в който ще има футбол и много битка. Който влезе по-добре в срещата ще излезе победител. Надявам се да сме ние. Имаме шанс да покажем, че можем да играем и навън и да побеждаваме. Трябва обаче да покажем нагласата, агресията и реализаторски качества от последните мачове. Този двубой ще бъде битка от първата до последната минута. Черно море се бие до последната секунда. Знаем как да подходим и как да изиграем мача, за да имаме успех", започна Балъков.

Снимка 502937

Източник: LAP.bg

"Готови сме за предстоящата битка. Черно море са интересен отбор с добри футболисти. това е тим, който може да играе футбол, но може и да се бие. Те са агресивен отбор. Който вложи всичко в този мач ще бъде победител. Нямаме контузени футболисти освен Климентов и Русев. Орачев и Чочев не са на 100%. По принцип нямаме проблеми. Нямаме заразени с коронавирус. Гаранция обаче няма за никого. След няколко дни цялата efbet Лига трябва да се тестваме отново. Дано да няма проблем в нито един клуб. Галин Иванов тренира по план, той е на 100 процента".

"И двата отбора имат хора, които могат да бележат голове. Колективът ще бъде много важен в този мач. Трябва да сме много компактни, тъй като Черно море прелива бързо в атака, и ако не реагираме навреме ще имаме проблеми. Това важи и за нас", обясни Балъков.

ФК ЦСКА 1948 хвърля Галин Иванов в битката с Черно море

ФК ЦСКА 1948 хвърля Галин Иванов в битката с Черно море

Иванов се контузи по време на баража с Унгария на 8 октомври