Треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков разкри, че целта му ще бъде отборът да играе модерен и прогресивен футбол. През следващия сезон тимът ще се подвизава в елита на страната.

"На първо време предстои да направим добра подготовка. Надявам се да мобилизираме всички сили в кадъра и да мислим, след като излезе програмата. В нашия вариант има и предимства и недостатъци.

За момента не мога примерно да правя контроли с отбори от елита, но пък ще мога да подготвя отбора, както трябва.

Снимка 482132

Източник: LAP.bg

Пристигнах късно и разговорите се проведоха преди седмица, най-много. Селекцията е на 99% направена, няма как да я променя. Ще работим всички заедно, за да извлечем най-доброто от това, с което разполагаме. При всички положения повече промени ще има през зимата.

Много сме далеч от световните тенденции в България. Този отбор е на четири години и крачка по крачка се расте и се работи. Трябва да се коригират неща, но се работи по този въпрос.

Официално: Мартин Камбуров подписа с ЦСКА 1948

Официално: Мартин Камбуров подписа с ЦСКА 1948

"Това е най-важно във футбола - човекът, който ще вкарва гол"

Ние ще работим 6-7 седмици до началото на първенството. Надявам се да направим по-голямата част от това, което сме замислили. Не знаем какво предстои, но се надяваме на добро начало и добри резултати. Искам момчетата да вярват в собствените си сили. Трябва всички да сме един добър колектив. Чака ни интересно и надявам се успешно първенство.

От ръководството имаме цел всеки мач да се развиваме игрово. Ръководството иска да играем модерен и прогресивен футбол. Това не става лесно и бързо, но ще направим каквото можем по въпроса. В България нямаме много футболисти, така че идването на такова име като Камбуров ще е от голяма полза", коментира Балъков.

Гьонов: Няма разговори за обединение и единен ЦСКА, ще се борим за първото място в елита

Гьонов: Няма разговори за обединение и единен ЦСКА, ще се борим за първото място в елита

"Текат разговори с още някои футболисти"