Треньорът на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, говори след победата с 2:0 над Беласица в контролна среща. Двубоят бе неофициален дебют на бившия национален селекционер начело на "червените". 

"Играта беше от значение и начинът, по който говорихме с играчите и задачите, които им бяха поставили. Срещата беше повече физическа, отколкото нещо друго, но това е втора седмица на подготовка и наблягаме върху физиката", каза Бала.

"Срещу Беласица, който често се връщаше в отбрана и "паркираше автбоуса", нямаше как да не играем повече с топката. Търсихме фланговете да създаваме голови положения, получиха се хубави неща, но срещу такъв съперник е много трудно да правиш много ситуации, тъй като играят много дефанзивно".

"Младите играчи имат амплитуди на добри и нетолкова добри моменти. Опитните трябва да помагат и да ги дърпат напред. В първите седмици повечето мачове ще играем с два отбора - едно полувреме едни, второто други. Така ще видим всички млади футболисти докъде са стигнали и как може да ни помагат. Всеки се вложи максимално. Трябва да сме търпеливи", допълни той.

ЦСКА 1948 и Краси Балъков с победа в първата контрола

ЦСКА 1948 и Краси Балъков с победа в първата контрола

"Червените" се наложиха над Беласица с 2:0