Красимир Балъков говори пред колегите от Канал 3 за назначението си в ЦСКА 1948. Според него треньорът няма цвят и призна, че в бъдеще е готов дори да води и Левски. Ето какво каза той:

"Хубаво е, че Левски се съвзема. Българският футбол има нужда от силни отбори. Когато нивото е по-високо, тогава ще се представяме по-силно в европейските турнири. Треньорът няма цвят. Имам договор с ЦСКА 1948 за три години и мисля за развитието на клуба. Ако някой ден от Левски ме поканят за треньор, защо пък да не приема.

Добрин Гьонов: Предлагаме обединение на ЦСКА, дори Ганчев може да бъде собственик

Добрин Гьонов: Предлагаме обединение на ЦСКА, дори Ганчев може да бъде собственик

"Извървяхме пътя от най-ниското до най-високо ниво. Не сме взимали чужди лицензи, не сме се преименували, не сме се сливали"

За спечелване на титлата не искам да говоря. Нашата цел е да практикуваме качествен футбол, който да радва окото на феновете. Ако спечелим титлата, няма да я откажа. В този момент си гоним набелязаните цели, а на следващ етап ще си поставяме нови.

И четирите отбора са заслужили да са на полуфинал за Купата на България. Кой ще грабне трофея, не мога да кажа. Ако ЦСКА го направи, няма да се разсърдя. Лудогорец е най-добре организираният клуб. Отборът залага на един стил и играчи от доста време. Трудно някой ще може да ги настигне, но във футбола стават изненади", завърши Балъков.

"Ред Енимълс" заведе дело срещу ЦСКА 1948

"Ред Енимълс" заведе дело срещу ЦСКА 1948

Исковата молба е от 3 юни