Старши-треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, коментира поражението на неговия тим от ЦСКА с 0:2. Ето какво каза героят от САЩ 94":

"Гущеров може би взе грешно решение, трябваше да я копне над вратаря, взе да го лъже и стана, каквато стана. Можехме да поведе. Не виждам кой знае какво като разлика, водеше се битка в средата на терена.

Сашо Александров за скандала със стюардите на "Армията": Не знам това фенове ли са, какви са...

Сашо Александров за скандала със стюардите на "Армията": Не знам това фенове ли са, какви са...

"Във всеки един мач влизаме с двама-трима млади"

Те ритаха, напред играха за първа и втора топка, ние се опитахме да играем футбол. Рикошет при първия гол, после автогол, може би се реши всичко от индивидуалната класа на Али Соу, който доказа, че бързо реагира.

Ние не търсим вината в съдиите, търсим я в себе си. Имахме футболисти, които ни липсват, които вкарват динамика, но ситуацията с пандемията е такава - играем с каквото имаме. Съдиите не ги коментираме. Ще си запазим нашето мнение за нас, моето мнение е без значение. Орачев беше на два дни тренировки, на пейката и другите бяха на ден-два тренировки. Георги Русев получи удар в глезена, работи здраво, надяваме се, че поне за последния мач ще бъде на разположение", заяви Бала.

ЦСКА победи ФК ЦСКА 1948 с 2:0 в efbet Лига

Без напрежение: Соу и автогол донесоха трите точки на ЦСКА срещу новак в елита

Али вкара своето 40-о попадение за "армейците" във всички турнири