ФК ЦСКА 1948 официално обяви раздялата със спортния директор Кирил Котев, съобщиха "червените". Той заемаше тази позиция в клуба от 2022 година. За бившия централен защитник това беше втори период като спортен директор на клуба. Първият му престой беше между 2018 и 2021 година.

По време на втория му период в клуба, ФК ЦСКА 1948 достигна до историческо участие в европейските клубни турнири, завоюва бронзовите медали в efbet Лига и игра финал в турнира за Купата на България.

Кирил Котев изрази удовлетворението си от постигнатите резултати във времето, в което той беше спортен директор на клуба.

"Благодаря на ЦСКА за възможността да работя в този клуб. Oтборът изпълни целите, които бяхме поставили. ЦСКА достигна до историческо участие в европейските клубни турнири, представи се достойно и завоюва бронзовите медали в първенството.", сподели той.

Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов също коментира раздялата с Кирил Котев."Разделяме се с Кирил Котев с най-добри чувства. За него вратите в ЦСКА са широко отворени и за в бъдеще"

И Кирил Котев се раздели с ФК ЦСКА 1948

И Кирил Котев се раздели с ФК ЦСКА 1948

Ето подробности