Полузащитникът на ФК ЦСКА 1948 - Карлос Охене, не скри суперлативите си по адрес на старши-треньора на "армейците" Любослав Пенев.

"Работих с Любослав Пенев 1-2 месеца в Царско село. Когато той дойде, веднага се видя разликата. Нещата там просто не потръгнаха добре. Отборът не беше толкова силен. Сега, когато работим в ЦСКА, вече мога да добия представа, че той е един от най-качествените треньори в България. Човек, който е способен да извади най-доброто от теб и твоето тяло и да те кара да се чувстваш по-добър футболист", заяви 29-годишният ганайски халф в интервю пред dsport.bg и Дарик.

В разговора Охене разказа повече и за впечатленията си от отбора след преминаването си в ФК ЦСКА 1948 в началото на тази година.

"Чувствам се добре. Всичко в клуба е чудесно и наистина ми харесва да бъда тук. Всичко, което се случва зад завесите е много важно за нас футболистите, организацията е на много високо ниво. Чувствам се така, както се чувствах в Берое, просто съм у дома си", категоричен беше Охене.

Любо Пенев: ВАР, ВАР, ВАР! По-добре да слагаме 4 робота и да правят каквото им кажат от катафалката

Любо Пенев: ВАР, ВАР, ВАР! По-добре да слагаме 4 робота и да правят каквото им кажат от катафалката

"Прекалено много изкуствен интелект"