Нападателят на ФК ЦСКА 1948 - Мартин Камбуров остана доволен от представянето на тима след разгрома с 5:1 над Етър. Той коментира и добилото популярност клипче на Валери Божинов, в което Императора е главен герой.

"Много се изписа, ние сме приятели с Валери, закачливо, този клип го имам от преди 4-5 седмици, просто на майтап, нищо злонамерено. Дай Боже, дано да се случи (да подобри рекорда на Петър Жеков б.р.). Във футбола никога не се знае.

За първи път от 6 кръга не бях вкарвал. Тотално надиграхме отбора на Етър, създадохме много голови положения, много изпуснахме, но не ни се беше случило отдавна. Георги Русев игра много добре, заслужаваше да е №1 в мача. Критиките по-скоро на младите, ако влияят.

Не само като голове, като игра като цяло. Ние за пет кръга влязохме пет пъти в пеналта, вкарахме гол и половина. Похвали за треньорския щаб, за няколко дни успяха да променят отбора. Винаги съм бил привърженик на 4-4-2, ще ми е приятно с Гущеров, той е добър футболист, ще ми е по-лесно да играя с друг нападател отпред".

ФК ЦСКА 1948 надви Етър с 5:1 в мач от Първа лига

Мъките за Етър продължават, "болярите" паднаха тежко от новака ФК ЦСКА 1948

Селекцията на Красимир Балъков с втори успех от началото на сезона