Звездата на ФК ЦСКА 1948 -- Ивайло Чочев даде интервю за официалния сайт на "червените", в което коментира скорошната победа на отбора над Ботев (Враца) с 5:2 в петия кръг на efbet Лига. 29-годишният полузащитник изнесе истински спектакъл в мача като вкара четири гола.

"Най-радостното е, че успяхме да вземем три точки и да продължим позитивната серия. Наистина за мен беше един специален мач, в който вкарах четири гола, за което искам да благодаря на целия отбор, защото без тяхната подкрепа нямаше да вкарам тези голове.

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов: Компаниите за залози са естествените спонсори на спорта

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов: Компаниите за залози са естествените спонсори на спорта

"Без efbet някои клубове и федерации нямаше да съществуват, нека фирми от други сектори подкрепят българския спорт"

"Може би голът, който вкарах от корнер, защото аз обичам да вкарвам с глава и обичам да вкарвам от статични положения, може би този гол ме направи най-щастлив, а и той беше за първия ми хеттрик. Аз съм казвал и преди, че моята работа не е да вкарвам голове, моята задача на терена е съвсем различна, но е хубаво, когато вкарвам голове. Тренирам такива положения и е радващо, че излизам концентриран на мачовете и когато ми дойде подобна ситуация, съумявам да вкарам.

Радващо е, че Кръстаич ходи на доста мачове. Така ще придобие по-добра представа за българския футбол и българските футболисти. Мисля, че във всички отбори има добри млади футболисти, които така могат да получат шанс и да са бъдещето на националния отбор. Виждаме и в нашия отбор има млади момчета, които показват много добри игри и се надяваме да бъдат извикани.

Разбира се, че има разлики. Ако не се лъжа миналата година след шест кръга имахме една точка, а сега сме горе в класирането, разликите са очевидни. Отборът играе добре, вкарва голове и не допускаме много, мисля че е време нашия клуб да спечели нещо".

ФК ЦСКА 1948 започна преговори с Ивайло Чочев

ФК ЦСКА 1948 започна преговори с Ивайло Чочев

Контрактът на полузащитника е до юни 2023 година