Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов говори пред медиите след тежката загуба на новака в елита с 0:3 от Левски.

"Когато паднеш с 0:3, няма как да се оправдаваш. Левски ни надигра, все пак си мисля, че беше хубав мач - ние имахме нашите положения. За съжаление много рано ни отбелязаха гол и това може би ни скова малко, в крайна сметка поздравления за отбора на Левски. Те имаха доста голяма подкрепа от трибуните, дадоха им самочувствие в първите минути. Имаше огромно желание от наша страна, от много време го чакаме този мач, извървяхме си нашия път, четири години - от "А" окръжна стигнахме до момента, в който да играем срещу Левски. Така че със сигурност е имало пренавиване.

Опитахме се да изненадаме Левски с включването на млади момчета, но те може би прегоряха на този мач. Вината е само в нас, когато паднеш с 0:3. Нека преспим, не мисля за сътресения. Идват други мачове, имаме добри играчи, но все още нямаме отбор. Надявам се с времето да го комплектоваме. Всички имаме вина, спортно-техническият щаб ще седне и ще прецени.

Паднеш ли с 0:3, със сигурност не е един виновникът. Важното е да станеш и да продължиш. Този мач ми беше по-голяма тръпка от онзи в първия кръг - нахвърлиха се много фенове върху мен, не спряха цял мач да се занимават с мен. Много добре се чувствам след днешния мач - да дойда след 4 години, тръгнахме от селата, извървяхме своя път, паднахме днес, но ще продължим нашия път.

За мен беше Вечно дерби. Колко хора дойдоха виждате, не спряха да ни обиждат. Говоря за феновете, ръководството на Левски създаде много добри условия за мача, поздравявам ги. В моите очи беше Вечно дерби", каза той.

Красимир Балъков: Поздравявам Левски и се извинявам на феновете ни

Красимир Балъков: Поздравявам Левски и се извинявам на феновете ни

"Те показаха дух и агресия, на които не можахме да отговорим"