От ФК ЦСКА 1948 правят всичко възможно, за да може Тодор Янчев да разчита на перлата в зимната селеция за дербито с ЦСКА. Става въпрос за Сидклей. Защитникът, който дойде като преотстъпен от Динамо (Киев), пропусна победата над Локомотив (София). Причината е, че не е в най-добрата си форма.

Кметът на Бистрица взе отношение за предстоящия мач между ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА

Кметът на Бистрица взе отношение за предстоящия мач между ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА

Вижте какво заяви Самуил Попов

"Червените" обаче са се заели да се справят с този проблем, защото Сидклей е играч, който има опит в напечените мачове. Той е излизал в такива с екипите на Атлетико ПР, Коринтианс, ПАОК и Динамо (Киев). За целта левият бек ударно сваля килограми, за да влезе в норма. Иначе той бързо успя да се впише в състава. За това му помага и сериозното присъствие на негови сънародници във ФК ЦСКА 1948.

На пълни обороти вече се готви Карлос Охене. Халфът записа няколко минути за втория отбор на "червените", за да може по-бързо да влезе в час, след като лекуваше контузия. Не е ясно обаче дали Охене ще успее да се пребори с конуренцията за титулярното място. Причината е, че Умарбаев и Чочев до този момент вършат почти идеално работата си на терена, припомня "Мач Телеграф".